• Diëtist Broek op Langedijk - Voedings advies en Afslanken

Over Marleen

Marleen is werkzaam als voedingsdeskundige/ PowerSlim coach bij Diëtist Broek op Langedijk. Marleen coacht en begeleidt alleen het succesvolle PowerSlim programma. Reguliere behandelingen worden niet door Marleen uitgevoerd.

Marleen is na het afronden van haar studie Voeding en Diëtetiek werkzaam geweest bij JasperAlblas.nl waar ze vele cliënten op weg heeft geholpen naar een gezondere leefstijl. Daarnaast heeft zij de opleiding UNLP afgerond en heeft ze praktijkervaring opgedaan bij Obesitas Centrum RA-Medical en Zorgcirkel Alkmaar.

Haar missie is om bewustwording te creëren over het belang van gezonde voeding voor lichaam en geest. Het doet haar goed om bij te kunnen dragen aan de gezondheid van ieder die het nodig heeft.

Ieder lichaam is anders, waardoor er in het belang van de cliënt een persoonlijk behandelplan wordt opgesteld. Met plezier onderzoekt Marleen samen met de cliënt welke behandeling het meest succesvol is op lange termijn. Oude ongezonde patronen worden doorbroken en nieuw gedrag wordt aangeleerd.

Heeft u een specifieke vraag over het volgen van een dieet of lifestyle coaching?

Bel ons

Inschrijven voor het
Bloedsuiker sensor traject