Wil jij net zoals Danielle (zie ervaringsverhaal hieronder) weer in jouw favo zomer outfit kunnen stralen?
Start dan in april de 12 weken Zomer Klaar Challenge onder begeleiding van onze experts van Sportinstituut Denise en Diëtist Broek op Langedijk. Kies in april jouw persoonlijke startweek.

Het ervaringsverhaal van Daniëlle,

-40 kg en totaal -55 cm omvang

Het moment dat mijn 40ste verjaardag eraan kwam, woog ik meer dan 130 kilo, ik liep niet maar waggelde, ik woon op 3 hoog zonder lift en het was een klein drama om boven te komen. Dit was ook het moment dat ik mijn levensstijl compleet om wilde gooien. Gezond worden, meer conditie en een betere, gezondere versie van mezelf.

Als eerste doel wilde ik een half jaar sporten met hulp van een personal trainer. Na een zoektocht op internet kwam ik terecht bij Sportinstituut Denise en maakte met haar mijn intakeafspraak. Dit beviel meer dan goed en besloot om bij haar in training te gaan, en in het begin alleen te richten op sporten.
Eerst begon ik met 1 uur PT en al snel kwam er nog een uur bij in de groepsles Functioneel Kracht Training. Al heel snel merkte ik dat mijn conditie verbeterde en mijn gewicht begon te dalen. Terwijl ik op de gang stond te wachten op het begin van FKT Les was er een les Jumping bezig. Op leuke muziek op een trampoline springen dat leek mij ook goed om erbij te doen. Dus binnen korte termijn zat ik al op 3 uur sporten.

Na iets meer dan een half jaar wilde ik toch aan mijn eetpatroon werken en kon ik door de samenwerking met Denise terecht bij Diëtist Broek op Langedijk. Samen met diëtist Lisa heb ik een nieuwe en gezonde manier van eten gevonden. Door deze nieuwe leefstijl van sporten en voeding ben ik 40 kilo lichter, 55 cm totaal omvang verloren, fysiek en mentaal sterker geworden. Het sporten is mijn nieuwe hobby waarbij ik in de smallgroup kickboksen meedoe en ik minstens 5 uur in de week en elke keer met veel plezier naar de sportschool ga. Dit dankzij Denise en haar collega’s die mij ontzettend gesteund en gemotiveerd hebben.

Dus doe met mij mee om een gezonde leefstijl te ontwikkelen en meld je hieronder aan en hoop ik je binnenkort in een van de lessen te zien!

Met gezonde groet,
Danielle Mulder

Wil jij starten met de zomer klaar challenge? Vul dan snel dit contactformulier in.

Onze experts

Lisa Kappert, diëtist en leefstijlcoach

Diëtist Broek op Langedijk - Voedings advies en Afslanken

Britt Bakker, diëtist

Denise, Personal trainster en mental coach

Wil jij starten met de zomer klaar challenge? Vul dan snel dit contactformulier in.